Verstappen van Amelsvoort
Engineering
Welkom
Tekenkamer
Prefab

Centrale Verwarming

Centrale verwarming is niet meer weg te denken uit ons leven. De vanzelfsprekendheid waarmee de thermostaat omhoog gezet wordt om het binnen behaaglijk te hebben, is voor ons een reden om te zorgen dat de installatie werkt en blijft werken. De service houdt na het plaatsen van een installatie niet op, maar gaat verder middels een onderhoudscontract, zodat u er altijd op kunt vertrouwen dat u niet in de kou komt te zitten.


De ontwikkelingen op het gebied van centrale verwarming hebben niet stil gestaan. Het gaat al lang niet meer om uitsluitend het verwarmen van een ruimte, maar om het totale comfort en de conditionering van de atmosfeer en het klimaat binnen een gebouw, zodat er een behaaglijke woon- of werksituatie ontstaat.


Daarnaast is er veel aandacht voor het milieu. Een gebouw moet niet alleen een prettig binnenklimaat hebben, maar de installatie moet zo geoptimaliseerd worden dat het energieverbruik, dus ook de kosten, zo laag mogelijk is en de belasting op het milieu, bijvoorbeeld door de CO2 uitstoot, zo minimaal mogelijk is.


Verstappen van Amelsvoort bv heeft zich hierin ruimschoots gespecialiseerd en is op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen. Wij adviseren u graag en denken met u mee, zodat u uiteindelijk de installatie heeft, welke het beste aansluit op uw wensen.


We houden ons onder meer bezig met zaken als:

  • Warmteterugwinning
  • Zonneboilers
  • Grondwaterpompen

Daarbij worden vanzelfsprekend de wettelijke normen scherp in de gaten gehouden. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Het werken met energie, in welke vorm dan ook, vereist immers de grootste zorgvuldigheid.


-- terug --