Staalconstructies

Verstappen van Amelsvoort bv heeft een eigen constructie afdeling met een ruime werkplaats in Nuland. We beschikken over de een zeer modern machinepark om alle bewerkingsmogelijkheden met betrekking tot staalconstructies toe te kunnen passen. Dit in combinatie met hoog vakmanschap en specialistische vakkennis zorgt voor  producten met continue hoge kwaliteit en korte levertijden tegen concurrerende prijzen.


"Waar alles in 1945 mee begonnen is"


Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. In de loop van de jaren hebben we ijzersterke relaties opgebouwd met enkele grote bouwbedrijven, waar we nagenoeg alle staalconstructies, voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw, voor maken.


De werkzaamheden variëren van het maken van tuinhekken en poorten tot complete stalen draagconstructies voor woning- of utiliteitsbouw. De staalconstructie wordt veelal in delen in de werkplaats gemaakt en vervolgens op locatie geconstrueerd. Maar ook eenvoudige wand- en dakbekleding, ingenieuze stalen trappen, balkonconstructies en balustrades,  complete gevelconstructies en oprijbanen voor parkeerdekken behoren tot de mogelijkheden.


Wij hebben jarenlange ervaring en denken graag met u mee. De constructie mag, en vaak is dat ook het geval, een mooie uitstraling hebben, maar veiligheid gaat onvoorwaardelijk boven de eisen van esthetische aard.


Wilt u meer info of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met Walter van Nistelrooij.