Verstappen van Amelsvoort
Engineering
Welkom
Tekenkamer
Prefab

Installatietechniek - Nieuwbouw, Verbouw en Renovatie

Verstappen van Amelsvoort bv is een middelgroot installatiebedrijf in de ruimste zin van het woord, waar alle kennis aanwezig is en waar, door korte lijnen, beslissingen snel genomen kunnen worden. Wij streven erna om onze opdrachtgegevens vroegtijdig zo volledig mogelijk te informeren en adviseren.


"Informeren en ontzorgen, van ontwerp tot onderhoud"


Wij willen onze kennis en ervaring inbrengen tijdens de ontwerpfase, actief participeren in bouwteams en samenwerkingsverbanden en bijdragen aan het optimaliseren van processen tijdens de ontwerpfase, de realisatie van het project en het beheer van de installatie. Zo komen we samen tot een installatie welke binnen het budget past en ook op langere termijn aan alle verwachtingen voldoet en blijft voldoen. 


Voor de volgende werkzaamheden kunnen opdrachtgevers bij Verstappen van Amelsvoort terecht:

BIM

Verstappen van Amelsvoort tekent nagenoeg alle projecten 3D uit. Per project wordt in overleg met de opdrachtgever, de bouwkundg aannemer en de overige betrokken partijen gekeken of en tot welk niveau het tekenwerk volgens BIM uitgewerkt gaat worden. Bovenstaande tekening is de installatie van het project Kantoor Aspen in Oss.


Lees verder - Kantoor Aspen in Oss

Bewuste Bouwers Bouwplaats

Omgevingsmanagement, maatschappelijk verantwoord ondernemen, veiligheid en duurzaamheid. Dat zijn thema’s die, naast de innovaties in techniek, een belangrijke rol innemen bij bouw- en infraprojecten. Een bouwplaats is niet langer een wereld op zichzelf, maar juist onderdeel van de samenleving. Een Bewuste Bouwer onderscheidt zich met zijn bouwplaats op dit maatschappelijke vlak. Het project BMV Schinveld is uitgevoerd als zo'n "Bewuste Bouwers Bouwplaats".


Lees verder - BMV Schinveld