Sparrenlaene Boxtel
Nieuwbouw - Wonen

Op Sparrenlaene zijn al veel woonwensen in vervulling gegaan. Zo’n mooie wijk verdient daarom een spetterende finale. Ter afronding van deze exclusieve villawijk worden aan de rand van Sparrenrijk binnenkort 30 riante appartementen gerealiseerd. Ruimte, uitzicht, comfort, duurzaamheid, we bruisen van de ideeën, die bijna werkelijkheid worden. 


In de laatste fase van het bosrijke Sparrenlaene wordem 30 ruim opgezette koopappartementen gebouwd, variërend van 91 m² tot en met 189 m² voor het grootste penthouse. Door de grote glazen puien wanen de bewoners zich binnen nog steeds in deze groene oase. Er is veel variatie in type appartementen. Het verschil zit ‘m in oppervlakte, ligging en indeling; een extra badkamer, een study, drie slaapkamers, walk-in-closet en/of uitzicht op het park.


In elke woning kunt u genieten van de groene woonomgeving vanaf de riante terrassen met oppervlakten van 9 m² tot 118 m² en alle woningen zijn voorzien van luxe afgewerkte badkamers. En het gebouw beschikt over een afgesloten parkeerkelder, waar iedere woning beschikt over één of twee privé parkeerplaatsen en waar elke woning tevens nog een separate berging heeft.


Binnen het project is veel aandacht voor duurzaamheid. Er is gekozen voor het toepassen van warmtepompen en PV-panelen wat zorgt voor lage energiekosten.


Een mooi project dat tot stand is gekomen door Cornelis Huygens Projectontwikkeling.