Verstappen van Amelsvoort
Engineering
Welkom
Tekenkamer
Prefab

Loodgieterswerk

Mensen stellen steeds hogere eisen aan het wooncomfort en de voorzieningen in hun woning. Men is gewend aan water van een bepaalde, constante temperatuur en aan toiletten met uitgekiende spoelsystemen. En de badkamer is behalve een functionele ruimte steeds mee een ruimte om te ontspannen, voorzien van de nieuwste mogelijkheden. En niet alleen in de woningbouw, maar ook bij utiliteitsbouw zoals evenementencomplexen, scholen en zorginstellingen worden steeds hogere eisen gesteld aan de sanitaire voorzieningen.


Verstappen van Amelsvoort bv houdt zich al tientallen jaren bezig met het complete pakket sanitaire producten voor zowel projectmatige woningbouwprojecten en appartementencomplexen als bedrijfspanden, openbare gebouwen en zorgcentrums met alle aanvullende specifieke eisen en wensen. Wij zorgen niet alleen voor het materiaal maar zijn ook op de hoogte van de nieuwste technieken en nemen de complete installatie met de nodige voorzieningen voor onze rekening.


We hebben veel ervaring met de nieuwbouw, verbouw en renovatie van verpleeg- en verzorgingshuizen en andere instellingen in de gezondheidszorg voor oudere en mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Hier dienen aangepaste sanitaire voorzieningen en installaties aangebracht te worden met aanvullende specifieke wensen en eisen, zoals hoog-laag baden, aangepaste toiletten, vandaalbestendige spiegels enz.


Wij zorgen er voor dat het sanitair geheel afgestemd wordt op de mogelijkheden en beperkingen van de bewoners en gebruikers van het gebouw en dat daarachter een goed werkende installatie zit. 


-- terug --