Verstappen van Amelsvoort
Engineering
Welkom
Tekenkamer
Prefab

Over ons

Verstappen van Amelsvoort bv is al ruim 70 jaar gevestigd in het Brabantse Nuland. Van familiebedrijf, gestart in 1945 als smederij, zijn wij uitgegroeid tot installatiebedrijf in de ruimste zin van het woord. Door de explosieve groei die wij als bedrijf de afgelopen jaren hebben doorgemaakt is onze instelling zakelijker geworden zonder dat wij het karakter en de waarden van het familiebedrijf zijn verloren.


"Een familiebedrijf met een zakelijk karakter"


De oorsprong van Verstappen van Amelsvoort bv was de smederij. De constructieafdeling is nog altijd een onderdeel van ons bedrijf, maar de hoofdzaak ligt nu bij de installatietechniek, waarbij de werkzaamheden onder andere bestaan uit het verzorgen van complete werktuigbouwkundige installaties, vloerverwarming, luchtbehandeling, WKO, warmtepomp, koelinstallaties, airconditioning, gebouwbeheersysteem, regeltechniek, koeling, ventilatie enz. Daarnaast hebben we ook een afdeling Service en Onderhoud welke 24/7 bereikbaar is en beschikt over de nodige certificaten en een afdeling legionellapreventie waarbij we als een van de weinige bedrijven in de regio in het bezit van het certificaat BRL 6010 - legionella-preventie advisering voor collectieve leidingwaterinstallaties. 


De band met de klant, die de basis vormt van alles wat er binnen het bedrijf gebeurt, staat bij ons voorop. Flexibel optreden, kennis van zaken en het feit dat wij altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen maken dat wij in combinatie met onze klantgerichte instelling blijvend kwalitatief hoogstaand werk kunnen leveren. 


Verstappen van Amelsvoort bv is ISO 9001:2008 en VCA** gecertificeerd en met circa 100 vaste medewerkers een middelgroot installatiebedrijf waar alle kennis aanwezig is en waar, door korte lijnen, beslissingen snel genomen kunnen worden. Wij leveren daardoor onze projecten met een minimum aantal opleveringspunten op. 


Naast kwaliteit hecht Verstappen van Amelsvoort bv ook veel waarde aan duurzaamheid en milieu. Zowel de duurzaamheid van de toe te passen materialen en installaties, als de duurzaamheid van het gebouw zelf is een belangrijk item. We hebben projecten uitgevoerd die het "PassiefBouwenKeur" ontvangen hebben voor het ontwerpen en bouwen volgens het Passief Bouwen Concept en hebben we bouwplaatsen die een "Bewuste Bouwers" bouwplaats zijn. Daarnaast werken we op projectbasis regelmatig volgens LEAN en worden veel projecten volgens BIM uitgewerkt. 


Maar ook de duurzaamheid in relaties is voor ons een belangrijk gegeven Zo is er zeer weinig verloop in het personeel en zijn er verschillende instanties en bedrijven waar wij al tientallen jaren alle werkzaamheden, zowel nieuwbouw en verbouw als renovatie en onderhoud, voor uitvoeren.


Daarnaast bezitten wij milieu-certificaat ISO 14001, wordt er op veel projecten met Social Return gewerkt, hebben we leerlingen in dienst die stage lopen of een deeltijd opleiding volgen en hebben we aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.